Povestea noastră

Locul unde reinventăm rețetele

În inima Brașovului, la poalele muntelui Tâmpa avem un mic loc al nostru unde ne punem în aplicare ideile pentru a crea delicii de neuitat. Suntem o echipă tânără, ce caută să redefinească standardele prin creativitate și originalitate. Ne onorează cererile voastre și ne străduim să ne ridicăm mereu la înălțimea așteptărilor prin unicitate și inovație.


2012: Happy Cake

Visul pe care il aveam de multă vreme, a prins contur prin deschiderea laboratorului Happy Cake, un laborator focusat pe elementele noi ale cofetăriei din Brașov: brioșe, cake pops, macarons.


2014: Evenimente Happy Cake

Evenimentele au venit ca un răspuns la toate poveștile frumoase pe care le auzeam în cofetărie, povești de iubire, momente de neuitat. Suntem o echipă atât între noi cât și cu clienții noștri, astfel că fiecare eveniment, a devenit o filă de neuitat din istoria noastră


2019: Royal Ice Cakes

Ca o extensie a cofetăriei Happy Cake, Royal Ice își dorește să surprindă și să creeze noi inovații, ce merită a fi urmate. Torturile Royal Ice redefinesc gustul plăcerii prin inovație tehnologică. Realizate prin modificarea termică a ingredientelor, ajungând la temperaturi de -35 de grade Celsius, acestea surprind prin finețea texturii și delicatețea lor. Untul se transformă în cristale, ciocolata belgiană devine pufoasă, gustul capătă noi valențe, design-ul trece în era futuristă. Plecând de la prelucrarea moleculară a acestor delicii și până la cele mai mici detalii din aspectul lor, acestea vor aduce unicitate și originalitate fiecărui eveniment din viața ta.